سه‌شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۳

کمیته‌های علمی دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

سرکار خانم دکتر خدیجه هاشمی به عنوان دبیر علمی دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منصوب شده است.

کمیته‌های علمی دبیرخانه دارای سه کمیته ارزیابی و ساماندهی علمی، کمیته دانشی و کمیته عملکردی است.

1- کمیته ارزیابی و ساماندهی علمی

2- کمیته‌ دانشی که شامل چهار کارگروه است:

• کارگروه فقه و اصول: سرکار خانم مریم برقعی، عضو محترم شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران
  • کارگروه قرآن، حدیث، تاریخ و ادبیات عرب: حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین شفیعی دارابی، مدیر گروه تفسیر و علوم قرآن جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها
  • کارگروه فلسفه، کلام، اخلاق و تربیت: حجت الاسلام والمسلمین رضا حبیبی، رئیس دفتر تهیه و تدوین متون درسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها
  • کارگروه تبلیغ، مدیریت و مطالعات اسلامی زنان: سرکار خانم حمیده حائری شیرازی، مدیر مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

3- کمیته عملکردی که شامل چهار کارگروه است:

• کارگروه معرفی وضعیت موجود
  • کارگروه آینده‌نگری و تحولات پیش رو
  • کارگروه وضعیت‌سنجی و سیر تطور سازمانی (اسناد، ساختار، نظامات و...) آموزش و تربیت، پژوهش،  تبلیغ و امور فرهنگی ـ اجتماعی
  • کارگروه مدیریت و پشتیبانی در عرصه‌های محققان و پژوهشگران، مبلغان، مُدرّسان، طلاب استعداد برتر، دانش آموختگان، مفاخر و فرزانگان بانو؛ مدیران پیشکسوت، انجمن‌های علمی فرهنگی، انجمن‌های علمی پژوهشی‌، کانون‌های استانی دانش‌آموختگان، طلاب و تشکل‌های سرای حضرت خدیجه، مرکز مشاوره، مرکز پاسخگویی به سؤالات، مرکزآموزش‌های آزاد و مهارتی، مدارس علمیه، مراکز تخصصی (تحصیلات تکمیلی)، تشکل طلاب زباندان، مجتمع فرهنگی ورزشی شهیده سیاری، مهد کودک شکوفه‌های بهار، بسیج (طلاب، اساتید، کارکنان)، بصیرت و مقاومت، شاهد و ایثارگران، تهذیب و اخلاق، پشتیبانی، خدمات رفاهی و سلامت طلاب، فناوری اطلاعات، نوسازی، عمران و به‌سازی فیزیکی، رویدادها و طرح‌های مختلف علمی اجرایی، بازنشستگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تفاهم نامه‌ها و دیدارها، مراسم، یادواره‌ها و جشنواره ها: (اعم از یادواره مرتبط با شهدا و جانبازان (خانواده و ... ) و یادواره (درگذشتگان اساتید و همکاران) یادواره افتخارآفرینان اعم از المپیادها، جشنواره‌های علمی و فرهنگی، ورزشکاران دارای مقام و رتبه‌های طرح‌های مختلف مجتمع هدی و دانشکده یادواره طلاب روشندل)، حفاظت وصیانت، نمایندگان برون سازمانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، دانشکده هدی: (اساتید، دانشجویان، کارکنان)، مجتمع هدی: (معلمان، دانش آموزان، کارکنان).

ارتباط با دبیرخانه